ARTIKLER 1


ARTIKLER  1


 

Gode gamle dager


Publisert 24. januar 2021

 

Det er med vemod man tenker på de --virkelig-- gode gamle dager, fra før 1970 - og tenker med gru på de livsbetingelser som våre barne-barn og senere etterkommere vil måtte oppleve. Slik utviklingen går, ubønnhørlig mot islamisering, vil en tilværelse som slaver under et nytt herrefolk - som representerer barbariet og flere hundre års tilbakesteg, med kaos og anarki - bli deres liv.
Vår kristne sivilisasjon, ser ut til å ha passert høydepunktet og er nå på vei nedover, mot oppløsning og utslettelse. Slik det har gått før med sivilisasjoner i verdens historie.
Og de ledende politikere, media og en stor del av befolkningen, besatt av en selvdestruksjons-psykose, heier frem en primitiv, menneskefiendtlig sivilisasjon, basert på en religiøs/ politisk ideologi – som til slutt vil overta.


Kan det bli verre?NAV – og språket


Publisert 20. januar 2021


For noen år siden var min kone i en situasjon som gjorde at vi måtte kontakte NAV for å få veiledning i saken. Kom inn på et NAV-kontor i Oslo og det sto/satt seks "fargerike damer" i ankomst-skranken. Jeg begynte å legge frem saken for så å bli henvist videre til en saksbehandler. Ingen av de seks - ingen - kunne ett ord norsk. Etter mye om og men, kom jeg i kontakt med en norsk ansatt som kunne få oss videre til en saksbehandler og alt ordnet seg.

Det er mye slikt "daukjøtt" ansatt i offentlig etater - og det er mange unyttige mennesker i hele den offentlig sektor totalt sett – takket være oljefondet og slette politikere. Det virker som om sysselsetting av innvandrerkvinner er viktigere enn servicen ovenfor vanskeligstilte nordmenn.Hva om vi ikke vil?


Publisert 13. januar 2021


Hvordan blir det for en kvinnelig feminist å implementere islam i Norge? Hva med kjønnsfascisme, kvinners pålagte giftetvang med sine egne - og ofte med egne slektninger, samt kategorisere folk i vantro og ikke vantro. Er dette kompatibelt med det sekulære samfunnet? Eller smaker makten og privilegiene som kvinnelige karrierepolitikere mer enn sannheten - og at sannheten til enhver er et spørsmål om å snu kappen etter vinden? Du verden for noen ledere vi har. Opportunister, politisk korrekte og nå motstandere av alt hva dette landet er og har vært. Med tvang skal Norge tilpasse seg. Hatprat er det nye moteordet der tvang og makt er hovedkomponentene. Hva om vi ikke vil?Rasister på arbeidsplassen


Publisert 6. januar 2021


Rune Aasen , fagforeningsleder i Oslo Sporveiers Arbeiderforening har i et innlegg under tittelen «Ingen rasister på vår arbeidsplass» reagert kraftig på at bydelsdirektør Tore Olsen Pran har gitt SIAN tillatelse til å holde stand på Tøyen torg. Oslo Sporveiers Arbeiderforening tar tydelig avstand fra rasistiske organisasjoner, partier og aksjoner påstår han.

Vår bedrift har siden tidlig 70-tallet hatt en tradisjon for god inkludering av ansatte med en multikulturell bakgrunn og har en høy andel norske kolleger som har røtter fra andre land og kulturer legger han til - og mener at hans medlemmer ikke skal måtte bli utsatt for dette!


Dette er en av grunnene til at Oslo har mer enn 30 % innvandrere i sin befolkning – og en utbredt gjengkriminalitet. Landssvik er vel en treffende betegnelse på slike holdninger.Folkeopprør


Publisert 1. januar 2021


Bompengekrisen er et folkeopprør og flere opprør vil komme hvis pengesluket i det offentlige byråkratiet ikke stanses - og fagmiljøene fortsetter å bli ignorert. – Bompengeopprøret er bare forsmaken på hva vi har i vente av folkelig opprør dersom det ikke gjøres mer for å tette lekkasjene og stanse veksten i statlig byråkrati, skriver Benedikte Moltumyr Høgberg, professor ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo i Dagens Næringsliv. Derfor er det et skrikende behov for en større utredning, ledet av erfarne og uavhengige forskere fra flere disipliner, etter modell av den Maktutredningen som fant sted ved årtusenskiftet, med det til oppgave å levere en forskningsbasert tilstandsrapport for det offentlige Norge. 


Det er mange unyttige mennesker i offentlig sektor – takket være oljefondet og slette politikere. Dette medfører at de kvinnelige feministene har overtatt alt fra stortingspresidenten og statsministeren til justisministeren og politiadvokatene. Disse kvinnenes lederskap medfører økt innvandring og islamisering av landet. Vi trenger derfor et folkeopprør – blir du med?


Godt nyttår!Bare blåbær


Publisert 23. desember 2020


Alt hat må tas på alvor, men er alt som karakteriseres som hat virkelig hat? Og når skal vi se muslimer i Norge stå fram og si at de tar det hatet som koranen formidler mot ikke-muslimer på alvor? Mye av det som påstås å være muslimhat i Norge blir jo bare blåbær i forhold til alle hatvers mot ikke-muslimer i koranen. Når skal dette tas på alvor og hvem i det muslimske miljøet i Norge skal stå fram og si at de ikke er enig med koranen og at de ikke stiller seg bak alt hatet denne boka formidler mot ikke-muslimer - og hvorfor stiller ikke flere dette kravet? Er det rett og slett fordi så få egentlig vet hva som står rett ut i koranen? Det er jo ikke vanskelig å finne ut av - koranen er jo oversatt til både norsk og engelsk og hatversene står jo skrevet rett ut så det blir umulig å tvile på at det er rent hat man får lese i denne boka mange steder i vers etter vers etter vers.Andre får ta over


Publisert 18. desember 2020


Politikerne må vel snart forstå at det glansbildet som EU lobbyen har fortalt dem, er en løgn. Det går seg ikke til, det vil bare bli verre. Nå er jo vestens ledere kommet så langt at de ikke vil høre på kritikk. De har derfor signert på at enhver kritikk vil ble definert som hatprat og straffes. Den eneste som nektet å skrive under var Trump, så han "beviste" jo med det at han er en rasist!

Kjære politikere, keiseren er naken, og Trump er omtrent den eneste som tør å si det. Han kan ikke kjøpes slik som dere har blitt, han kan ikke lokkes med en lysende fremtid i internasjonal politikk slik dere har blitt, han jobber for sitt land og folk slik dere også skulle ha gjort. Vil de ha respekt, så trekk dere fra politikken med den begrunnelse at jeg er uskikket til å styre et land. Andre får ta over!Den norske samfunnsmodellen


Publisert 14. desember 2020


Den norske samfunnsmodellen bygger i stor grad på befolkningens opplevelse av samhørighet og å være i samme båt, noe som bidrar til høy arbeidsmoral, samhold og skattevilje. En stor grad av globalisering kan true denne samfunnsmodellen. Ved høy innvandring av mennesker fra andre kulturer, risikerer man at samfunnslimet svekkes og at fellesskapsfølelsen og opplevelsen av samhørighet forvitrer. Skulle dette skje, vil det neppe være mulig å beholde velferdsstaten i sin nåværende form. Grunnlaget for en velferdsstat er nettopp at det foreligger en opplevelse av samhørighet og fellesskap. Dette er nærmere beskrevet i boken «Nasjonalstaten – velferdsstatens grunnlag» av Sigurd Skirbekk. I mange land i verden ville det ikke være mulig å ha en velferdsstat etter nordisk modell, helt enkelt fordi en slik fellesskapsfølelse ikke finnes der. Slik bør det ikke bli i vårt land.En form for selvavviklende tid


Publisert 10. desember 2020


Vi lever i en form for selvavviklende tid. For politisk ledelse har bestemt seg: Islam skal møtes med åpne armer nær sagt uansett hvilken drakt islam ikler seg. Og da er det formålstjenlig for Regjeringen å lene seg på grunnlovens § 16, hvilket gjøres i en ny trosproposisjon: «Alle tros- og livssynssamfunn skal understøttes på lik linje»

Nettopp derfor er ikke islam til diskusjon for Regjeringen, ikke et ord om denne ideologiens politiske, juridiske og «teologiske» kjerne. Vi serveres tørre tall om islam, som at i 2008 var det 83.684 medlemmer av islamske trossamfunn, tilsvarende 1,7 prosent av den totale medlemsmassen i tros- og livssynssamfunn, mens i 2018 hadde massen doblet seg til 166.861 medlemmer. Og vi serveres dertil egenreklame fra eksempelvis Brorskapets bastion i Norge, Det islamske forbundet, moskeen som har huset flest kjente jihadister og terrorister:

Gitt all støyen og alle gnisningene islam allerede nå bringer med seg, våger man knapt å tenke på hvordan situasjonen er om 10 nye år - og en mulig ny dobling til over 300.000 medlemmer.Politikere står maktesløse


Publisert 4. desember 2020


Islams aktivister antar mange former - for ikke å si uniformer. Den makten de har tilrevet/tilrøvet seg i vårt skjøre, sekulære samfunn, gjør at de fritt og freidig kan promotere islam i det offentlige rom med sine muslimske symboler. Eksempelvis er det vel kun islam-apologeter som tror at det er kjærligheten til allah, som får muslimske kvinner - ja til og med småjenter, til å gå rundt med sine hijaber straks de beveger seg utenfor hjemmet. Selvfølgelig er det for å vise at islam nå har fått makt også utenfor den muslimske verden. Og den destruktive prosessen fortsetter mens våre politikere står maktesløse. Godt hjulpet av av NRK, TV2, Aftenposten, Dagbladet, VG etc., samt diverse byråd. Tiden da Norge var forskånet for den islamske giften, er dessverre forbi. Vårt tidligere så gode land, svekkes nå i takt med lanseringen av Mekka-profetens "verdier".Hvordan gjøre opp for seg


Publisert 27. november 2020


Det er abnorme kostnader ved de fremmedkulturelle på så godt som hvert eneste tenkelige område. Selv å snakke med dem - via tolk - skal koste samfunnet millioner på millioner. Utgiftene politi-Norge har hatt relatert til pågripelser, avhør og etterforskning med personer som ikke kan og/eller vil kommunisere på norsk, er på ca. 80 millioner i 2018.


Prisen for å støtte opp om den kyniske menneskesmuglingen er skyhøy. Men det er aldri de ansvarlige som må ta regningen for hva de har stelt i stand, det er bestandig folket ansvaret skyves over på. Det er antidemokratisk at de som er satt til å representere landets folk, bevisst driver og underminerer sin egen befolkning.


Bare de siste 20 år er folket blitt snytt for tusenvis av milliarder som følge av politikernes dårskap. Det er på høy tid at det stilles spørsmål om hvordan denne gjengen skal gjøre opp for seg.Minoritetenes minoritet


Publisert 1. november 2020


En etnisk norsk mann i tidlig 20-årene, er siktet for drapsforsøk for skyteepisoden i moskeen i Bærum.

Men nordmenn er en minoritetenes minoritet med sine 5 millioner sjeler. Derfor er det den voldelige rasismen som kommer fra islam man bekymrer seg over i dagens Europa. Det finnes over 1,5 milliarder muslimer, noe som utgjør over det dobbelte av hele Europas folketall. I tillegg har den europeiske befolkningen blitt stadig mer muslimifisert. Det er bare å ta en kikk på barneskoler i østligere strøk i Norges hovedstad. Der er det stadig flere klasser hvor nordmenn er i minoritet.

Skal man få bukt med den stadig økende muslimske rasismen, må man ta lærdom av Ungarn, og forebygge best mulig. Japan har også prioritert forebygging av rasisme, og det har gitt udiskutable resultater. Det samme vil i økende grad også skje i Italia.

Men det tar uansett langt lenger tid å reparere enn å forebygge, så det vil drøye utover dette århundret før Europa igjen blir like rasismefritt som det var på '60 og '70-tallet – før muslimene kom. Hadde dagens millenials fått tatt seg en tidsreise tilbake dit, ville de nok kommet tilbake som nyfrelste antirasister i stedet for å være angstbiterske klimahysterikere.Lesser innvandringen på det norske folk


Publisert 2. oktober 2020


Det lille minoriteten som lesser innvandringen på det norske folk virker å late som om de er majoriteten. Nærmest aldri finnes det innlegg i kommentarfeltene som går inn for innvandring. Og de ytterst få som gjør det, kommer aldri med argumenter, men utelukkende med usaklige personangrep. Kanskje fordi det bare er en liten selvgod og gjerrig elitistisk minoritet som vil ha denne "innvandringen"?

Det norske folk må gi en enda klarere beskjed om at de ikke er villige til å gi bort sitt forfedres land til fremmede og uskikkede fra hele verden. Det er trist at den store majoriteten blir skreket ned av en liten venstreekstrem minoritet som gjør propagandajobben for de storkapitalistiske bakmennene.De er en del av problemet


Publisert 25. august 2020


Vestlige land har i tiår "tatt tak" i integrering, men ingen har lyktes med å integrere islam så langt, ingen. Det finnes ikke det land i hele verden som har lyktes med å integrere islam inn i sin kultur. Det er enten eller med islam. Jada, islam eksisterer og lever her i landet, men det er ved siden av oss, ikke sammen med oss. Og jada, det finnes muslimer som faller inn under "integrert", men det er unntakene.

De land som har latt islam få skikkelig fotfeste har blitt muslimske stater til slutt. Islam er u-integrerbar, enkelt og greit. Islam er dessuten en helt annen verden enn vår åpne frie verden. Islam er et tvangssamfunn tuftet på frykt og underkastelse, og tillater ikke andre lover, regler og levesett å overstyre seg.

De av oss som i fullt alvor mener at vi må ta et skippertak, vi må prøve, vi må være villig til å se forbi det vanskelige og svelge kameler, de er en del av problemet!

Islam har overhodet ingenting her å gjøre! Islam er en altomfattende ideologi fra helvete! Det andre bygger opp, bryter islam ned og erstatter med sitt eget. Gi islam lillefingeren og du er snart uten hånd, arm, kropp og identitet!

Islam må bli forbudt og straffbart å forkynne før det er for sent!

En tragedie at folk på liv og død med godhetsflagg i handa, skal tvinge ondskapen islam på resten av befolkningen! Islam er farlig for alle andre enn dens undersåtter, forstår du virkelig ikke det?Ingen røk uten ild


Publisert 4. august 2020


I et satirisk kommentarfelt kunne man i 2019 lese følgende: Det skal bli deilig når alle disse herskesyke middelaldrende kvinnene i offentlige sjefsstillinger blir henvist tilbake i hjemmet og bakerst i moskéen, samtidig som vi konverterte muslimske nordmenn inntar våre rettmessige sjefsposisjoner både på arbeid og i hjemmet. Norge burde etablere egen shariadomstol så fort som mulig etter eksempel fra Storbritannia, slik at vi får levd ut vår religion i full frihet til å tukte våre koner i henhold til vår religiøse lov. Dess flere som konverterer desto raskere vil vi kunne gjenreise patriarkatet, og denne gangen slipper vi ikke kvinnene fra kjøkkenbenken på tusener av år, uansett hvor mange BHer de brenner.Nordmenn uten representasjon


Publisert 28. mars 2020


Nordmenn uten noe statsstøttet representativt interesseorgan eller råd sier mange nordmenn lenge har vært bekymret over norskhatet som de mener sprer seg i Norge.

Hverdagsterror og vold er et resultat av et langvarig hat mot norske som har fått lov til å bre om seg i Norge, uten at norske myndigheter har tatt denne utviklingen på alvor. Venstreekstreme og hatefulle holdninger og overgrep har blitt en hverdagskost for nordmenn.

Nordmenn uten representasjon i Norge advarer mot retorikken som føres mot nordmenn i det offentlige rom, medier og av politikere. Når nordmenn omtales som en trussel mot sitt eget samfunn av opinionsdannere og utlendinger, er det logiske resultatet av dette at enkelte i samfunnet ser det som maktpåliggende å bekjempe disse gruppene med vold. Den militante retorikken mot nordmenn er en alvorlig trussel mot fred og samhold i det norske samfunnet.

Nordmenn sier de lenge har bedt norske myndighetene iverksette konkrete tiltak mot rasisme, vold og norskofobi, uten at dette har blitt satt på dagsorden. De mener det er på tide at myndighetene erkjenner at norskhatet, norskofobi og venstre- og islamistisk ekstremisme i seg selv er samfunnsdestruktive holdninger.

Vi ser resultatet av det daglig, og konsekvensene av at norske myndigheter over lang tid har oversett denne problematikken.Loses ulovlig til de vantro


Publisert 4. mars 2020


Leger Uten Grenser og SOS Méditerranée satte det norskregistrerte skipet «Ocean Viking inn i migranttrafikken over Middelhavet i juli 2019.

Men det er vel ingen som ble overrasket over denne avsløringen. Mye tyder på at islamske brorskapsaktivister også har infiltrert Leger Uten Grenser for å få enda et nytt våpen i å ødelegge vesten innenifra.

Jeg synes at Hassiba Hadj-Sahraoui, som representerer Leger Uten Grenser, burde fokusere på at muslimske "flyktninger," loses til land der de kan føle seg åndelig og kulturelt hjemme - og uten frykt for diskriminering, islamofobi og høyreekstreme. Hvorfor de skal loses ulovlig til de vantro og ikke de troendes land, burde få oppegående mennesker til å stille spørsmålet: hva er det egentlige motiver når mange muslimer så sterkt engasjerer seg for å øke den muslimske immigrasjonen til Europa?

Dersom aktivismen er motivert i ønske om å avhjelpe humanitær nød ville det jo vært mer naturlig at de rettet sin innsats der den virkelig finnes, nemlig i de landene som de mener at migrantene skal ha rett å "flykte" fra. Hvorfor er det ingen som våger diskusjon om det åpenbare?Kvinnekrigen


Publisert 11. desember 2019


Forrige uke gikk Finlands statsminister Antti Rinne av. Søndag kveld ble hans nestleder i partiet, Sanna Marin, valgt som statsministerkandidat for sosialdemokratene. Dermed er det ventet at 34-åringen blir verdens yngste statsminister på tirsdag. Kvinneandelen i regjeringen var allerede god, på 58 prosent. Dersom Sanna Marin også blir partileder ved neste landsmøte i sosialdemokratene, vil samtlige partiledere i Finlands regjering være kvinner. Fire av dem er under 35 år. Sanna Marin skal altså lede en regjering der unge kvinner styrer sjappa.

Rundt om i hele verden ser man at det blir stadig flere kvinnelige statsledere, sier Signe Bock Segaard. Hun forsker på politikk og likestilling på Institutt for samfunnsforskning. Norden er langt fremme når det gjelder likestilling. Akkurat nå har både Island, Danmark og Norge kvinnelige statsministere. Unge politikere har levd i et mer likestilt samfunn enn generasjonene over. Det gjelder ikke bare i politikken, men også i familieliv, arbeidsmarkedet og idretten. Forventningen om likestilling i samfunnet ellers påvirker det politiske landskapet.

Det er antallet kvinner i viktige posisjoner som er det nye, og det ser ut til å sammenfalle i Norden nå. Da Gro Harlem Brundtland kom til makten for første gang i 1981, markerte det et skifte. Siden har det vært søkelys på likestilling i det norske ordskiftet, men først i årets kommunevalg fikk man over 40 prosent kvinnelige kommunestyrerepresentanter. Det er tilsvarende kjønnsfordeling som i Stortinget. Men i dagens regjeringen er det kvinnene som styrer. Siv Jensen (Frp), Trine Skei Grande (V) og Erna Solberg (H) er ledere for tre av fire regjeringspartier.

Dette skjer til tross for at all erfaring viser at kvinner – fra naturens side - ikke duger som politiske ledere. Er det de mange mannlige og kvinnelige feminister som vil medføre vestens undergang – eller?Folkets sikkerhet blir neglisjert


Publisert 9. desember 2019


På Oslo kommunes hjemmesider står i juni 2019 følgende om befolkningens landbakgrunn: Ved inngangen til 2018 bodde det 222 843 personer med en annen landbakgrunn enn norsk i Oslo. Denne gruppen består per definisjon av innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre og omtales som innvandrerbefolkningen. Innvandrer-befolkningen utgjorde på dette tidspunktet 33,1 prosent av byens folkemengde.

På den ene siden ser man av rapporten de usminkede realiteter, og på den annen side ser de mer kritiske sjelene at disse realitetene likevel er blitt noe sminket.

Men uansett hvordan man vrir og vender på disse tallene, er den horrible tendensen fullstendig umulig å overse. Den endrede demografiske sammensetningen av kongeriket, har gjort vårt land særdeles mye mer utrygt bare på et par tiår. Denne modusen går igjen i alle europeiske land som har forsøkt seg på samme galeien med å endre den nasjonale demografien. Det har gitt økt vold og utrygghet over hele linja.

Det man har å sammenligne med, er de europeiske landene som heller har valgt å bevare sin demografi i størst mulig grad. Det er ikke Ungarn eller Island som opplever radikale økninger av knivstikkinger, seksuelle overgrep, bilbranner og annen kriminalitet.

Våre politikere har vist en felles unnfallenhet ovenfor disse utfordringene i flere tiår, og man må undres over at det finnes en så sterk vilje til å fortsette en politikk som har vist seg monumentalt feilslått på alle mulige områder, i alle mulige europeiske land den er blitt prøvd ut.

Demografisk endring av befolkningen har ikke en suksesshistorie å vise til siden EU's forløpers spede oppstart. Det er noe fullstendig råttent i demokratiet når folkets sikkerhet blir neglisjert til fordel for politikernes egeninteresser. Av Ungarn er det mye å lære, av Sverige intet.Islamistisk radikalisering


Publisert 9. desember 2019


Ifølge en fransk parlamentarisk rapport fra juni 2019 som er basert på intervjuer med representanter for høye offentlige tjenestepersoner i Frankrike, pågår det en islamistisk radikalisering av viktige deler av fransk offentlig sektor, som både omfatter funksjonærer og personer med publikumskontakt.

Oi, hvem skulle trodd at når man importerte store antall muslimer fikk man et samfunn dominert av Islam og muslimer?


Når man masseimporterer muslimer og gradvis tilpasser landet til de mest ekstreme islamske regler (hijab, halal, burka og lar fremmede statsmakter bygge/ drive moskeer osv.), da vil det selvsagt føre til at landet islamiseres.

Det ekstreme islamske krefter nå gjør er å utnytte invitasjonen og åpenheten til å posisjonere seg i stat og kommuner, hvor de kan sette fortgang i islamiseringen via påvirkning av barn, unge, politikere, samfunnet, mm.

Det er ikke noe overraskende i at de gjerne vil ta over, det har de forsøkt flere ganger før også - men denne gang er de invitert og beskyttet av de politiske partiene (enemy within) og den øvrige "elite" under globalisme.

Om noen advarer mot denne utviklingen og sier "å ta inn veldig mange muslimer er dårlig, vi burde ikke gjøre det" er det viktig å skrike "rasist" til dem og koble dem til jødegassing, slik at de holder kjeft og ikke forstyrrer den ønskede samfunnsendringen.Brukt reaktorbrensel – avfall eller ressurs?


Publisert 9. desember 2019


Per I. Wethe, tidligere overingeniør ved IFE, Institutt for energiteknikk har i Teknisk Ukeblad et glimrende debattinnlegg om kjernekraft

Det er utbredt forestilling at kjernekraften har et «uløselig avfallsproblem». Denne seiglivete myten er godt forankret i miljøbevegelsen og i det meste av vårt politiske landskap, men kan også spores i deler av vårt teknologiske miljø.

Radioaktivt avfall oppstår i alle ledd i kjernekraftens prosesskjede, men det «uløselige problemet» er først og fremst knyttet til en del langlivete radioaktive elementer som dannes i reaktorbrenselet under drift. Dette styres av fysikken i prosessen og er i utgangspunktet et rent teknisk anliggende. I brukt reaktorbrensel er ca.95%, ubrukt uran, en liten restmengde er plutonium som er dannet i energiprosessen, og noen få prosent er radioaktive spaltningsprodukter. Det meste er altså energimateriale som kan gjenvinnes og brukes på nytt. Radioaktiviteten i det brukte brenselet styres på kort sikt av spaltningsproduktene og på lang sikt av noen få ekstremt langlivete elementer. Dette er kortversjonen av fysikken og så langt er det lite dramatikk.

Hva skjer i dag med det brukte reaktorbrenselet? Her praktiseres det ulike strategier avhengig av om brukt brensel betraktes som avfall eller ressurs. I enkelte land som Finland og Sverige planlegges det sluttlagring eller deponering av brukt brensel etter en lengre avkjølingsperiode. I andre land som Frankrike, Kina og Russland skal brukt brensel opparbeides og ubrukt energimateriale inngå i nytt reaktorbrensel. Uansett valg av strategi får man til slutt en viss mengde høyaktivt avfall som må deponeres.

Finland er i dag verdensledende når det gjelder etablering av et deponi for brukt reaktorbrensel. I 2015 ga den finske regjeringen tillatelse til bygging av et slikt anlegg, og dette arbeidet pågår for fullt ved kjernekraftverket i Olkiluoto. Finland har valgt det såkalte KBS-3- konseptet utviklet i et samarbeid med svensk kjernekraftindustri. Dette innebærer at brukt brensel plasseres i kobberkapsler omgitt av bentonittleire i stabilt grunnfjell/granitt på 500-600m dyp. Finland regner med å starte deponering noe etter 2020, Sverige noen år senere.

I begge land er det etablert et finansieringssystem som skal dekke alle kostnadene ved håndtering og sikring av brukt brensel og radioaktivt avfall gjennom en avgift til staten, regnet pr. kWh. Dette legges inn i produksjonskostnadene for kjernekraft, og utgjør i dag noen prosent av produksjonskostnadene. På denne måten betaler kjernekraftindustrien for de kostnadene som oppstår i forbindelse med alt sitt radioaktive avfall og tar dermed et fullt økonomisk og sosialt ansvar for sine radioaktive restprodukter. Avgiften skal også dekke alle kostnadene ved avvikling og demontering av anleggene. To små nordiske land har gjennom et langvarig og målrettet teknisk/vitenskapelig samarbeid løst det «uløselige avfallsproblemet». Denne løsningen regnes i dag som en internasjonal standard.Kaospartiet FrP


Publisert 9. desember 2019


Johanna fra Peru og hennes to sønner kom til Norge sammen med hennes eksmann for snart fire år siden. Han valgte å reise tilbake til Hellas i 2017. De greske brødrene, som er EØS-borgere, trivdes med venner og skole, Johanna var i full jobb, og på grunn av dette så de ingen grunn til å flytte. Det er perfekt for oss her. Sønnen Konstantinos er nøkkelen til opphold i Norge, fordi EØS-borgere har rett til å ha familien med seg, men UNE vil likevel ikke gi moren familiegjenforening med sønnen fordi han ikke kan forsørge dem.

Jeg synes det høres ut som en veldig firkantet tolkning av regelverket. Siden denne familien kan forsørge seg selv. Da mener jeg det burde vært mulig å finne praktiske løsninger, sier innvandringspolitisk talsmann i Frp, Jon Helgheim. Han mener utlendingsmyndighetene bør være opptatt av helt andre forhold og at det er urettferdig at denne familien skal bli sendt ut.

Vår politikere har altså lagt til rette for at det er bedre å bli i Norge enn andre trygge land: «Det er perfekt for oss her». Det gjør ikke situasjonen bedre at det såkalte «lov og ordenpartiet» FrP begynner å mene ting på tvers av lovene. Helgheim og hans parti fremstår som lite egnede for den norske hverdagen.Man høster som man sår


Publisert 8. desember 2019


Stortinget inviterer i desember til den årlige juletrefesten. I år skal barn og voksne serveres kyllingpølser med lompe. Ingen andre alternativ tilbys. Aftenposten gleder seg over utviklingen, vi andre vemmes over den kulturelle kapitulasjonen for islam.

Men saueflokken har jo stemt disse politikerne frem til makten vel vitende om hva de står for. - Det står svart på hvit i partiprogrammene deres at de ønsker en "human flyktninge- og innvandringspolitikk" og at "det flerkulturelle samfunnet er grunnleggende positivt". All sutringen om at de holder sine valgløfter fra de som med egen fri vilje har stemt disse frem til makten, er like patetisk som røykere som sutrer over at røykingen gjør dem syk. Røykere må gjerne forbanne tobakksprodusentene, men de har selv valgt å kjøpe og innta produktene deres. Samme prinsippet gjelder de som stemmer på innvandringspartiene og klager på det etterpå. Man høster som man sår.Julekrigen


Publisert den 5. desember 2019


I begynnelsen av desember hadde Høyre et innlegg på sin Facebook-side: «Selvfølgelig skal det være lov å si julemat og juleball!» slo partiet fast med store bokstaver. Under la de en faksimile om ungdomsskolen i Telemark som ville at man ikke skulle bruke f.eks. ordet julemat, men tradisjonsmat. 

Daniel Thorkildsen Lea er kommunikasjonssjef i Høyre sier at det som var utgangspunktet for Høyre var å si klart ifra om det skal være helt greit å markere religiøse høytider som jul i Norge. Men dette er et lite samfunnsproblem, og det er mange andre problemer som er viktigere.

Så vi er altså kommet dit at de politiske partiene må gå ut og fortelle folk at det er ok å feire jul. Bare det at de i det hele tatt diskuterer dette er varsko om hva vi har i vente.En velferdsprofitør


Det har vært mange finurlige vinklinger i NRK på hvor «lønnsomt» det er for Norge å ta imot flyktninger. En tirsdag kveld i august 2019 fikk vi nok et eksempel. Det ble ikke mindre absurd denne gangen.


Innslaget introduseres med at nyhetsanker Atle Bjurstrøm forteller at det å ta imot flyktninger har vært en stor inntektskilde for en del kommuner.

Det settes så over til Flora kommune i Sogn og Fjordane, der reporter Bård Siem opplyser at man her har hatt et overskudd på 120 millioner kroner på å ta imot flyktninger, og at dette er penger som har blitt pumpet inn i driften av kommunen.


Men "flykninger" ønsker ikke å bli værende i Flora kommune. De vil dit det skjer. De vil til Oslo. Til de segregerte bydelene. Hjem. Til lille MENA. Hvor de så stikker sugerøret inn i kommunekassa. Også kalt sosialbudsjett. Se hvordan kommunen og NRK klarer kunststykket med å omdefinere statlige overføringer til inntekter. Det er jo ikke penger tjent, men penger som følger med "flyktningene". Når private barnehager gjør noe tilsvarende, dvs. driver effektivt, så skrikes det opp om velferdsprofitører. Det er dette hva Flora kommune er. En velferdsprofitør. NRK er et intellektuelt havari, og helt uten journalistisk integritet.Overvåking av moské-møter


Gang på gang viser det seg at politiet klarer ikke å bortvise voldelige demonstranter fra et demokratisk lovlig politisk møte. Hvorfor er det så vanskelig for politiet å sikre at lovlige demonstrasjoner på høyresiden skal få fremføre sine demokratiske rettigheter uten å bli mobbet, trakassert og få møtet ødelagt av venstreekstremister?

Hvis politiet virkelig ønsker å beskytte demokratiske rettigheter, kan det umulig være vanskelig å stenge blitzere, kommunister og radikale islamister langt unna fredelige lovlige politiske møter. Det er kanskje slik at politiet ikke evner og ikke ønsker å sikre at demokratiske møter avholdt av høyresiden, skal få bli avholdt i fredelighet slik at deres rettmessige rettigheter skal få råde?


Uansett årsak, politiet viser total udugelighet og ignoranse. Når skal politiet ha regelmessige overvåking av moské-møter for å beskytte norsk demokrati, verdier og kultur? Kan vi få et svar fra den nye sjefen i politiet, tidligere sjef i Sikkerhetsavdelingen (PST) - som er tilhenger av islam.Lærere må få bruke niqab


I august i 2018 ble det innført et forbud mot ansiktsdekkende plagg i all undervisning. Alle partiene støttet lovendringen med unntak av SV, Rødt og MDG.

 

I Norge er det derfor forbudt i undervisnings-sammenheng å være iført ansiktsdekkende plagg, som niqab. Men KrFU ønsker nå å åpne for at lærere kan bruke slike plagg.

På KrFUs landsmøte i oktober 2019 vedtok ungdomspartiet å gå inn for å tillate ansiktsdekkende plagg i norsk undervisningssammenheng. – Vi må inkludere alle. I diskusjonen om hvorvidt lærere skal få lov til å gå med religiøse symboler på jobb, kan man kun tillate noen religiøse plagg. Det blir for dumt og er urettferdig. Bare fordi noe er ukjent skal man bare stenge det ute, spør fylkesstyremedlem Ingvild Halderaker Husby i Oslo KrFU.


Den naive humanismen har forlengst fortrengt de kristne verdiene i KrF/KrFU. Her skal alle inkluderes, men underforstått skal tradisjonelle kristne ikke med. Kristentroen er i sin natur ekskluderende: Ingen kommer til Faderen foruten gjennom sønnen Jesus Kristus. KrF/KrFU har påtatt seg å korrigere denne alvorlige feilen fra Vår Herre; de vil heller ha alle andre med. Det er åpenbart at de tjener en annen herre.


Nederland innførte i august 2019 et forbud av burka, niqab og andre ansiktsdekkende plagg i landet. Loven innebærer at det ikke er lov å dekke til ansiktet på offentlige transportmidler, i offentlige bygninger og på skoler og sykehus. Lignende forbud er innført i Frankrike, Tyskland, Belgia, Østerrike og Danmark.Mindre egnet som politikere?


Greta Thunberg tok til tårene under sin tale i FN i september 2019. De fleste har vel sett klippet. Det rant faktisk ingen tårer, men de sto i øynene til 16-åringen da hun hudflettet verdens ledere på klimakonferansen.

På 1800-tallet ble det hevdet at følelsesstyrte kvinner trengte mannlige ledere. Fortsatt mener én av åtte amerikanere at kvinners følelser gjør at dem mindre egnet som politikere enn menn, ifølge en studie fra Georgetown University.


Politikerne Trine Skei Grande og Inga Marte Thorkildsen har blitt kritisert for å gråte på jobb. Det er en hersketeknikk kvinner bruker for å få det som de vil, hevder psykiater Fred Heggen.


Hvis det er hold i dette – hvordan er situasjonen i landet Norge når partilederne i regjeringen er kvinner – og den første etter kongen også er kvinne, nemlig Stortingspresidenten. Kan dette forklare noe av den miserable situasjonen landet er kommet oppi – spesielt når det gjelder innvandring og islamisering?Menneskerettigheter går fløyten

 

Det er høyst betimelig å etterlyse integrering- og assimileringsansvar hos de fremmedkulturelle sjeler. Det er de som har kommet til oss, for å leve som oss. Da må de også bli møtt med forventninger om å oppføre seg som oss. Det er liten grunn til klage på nordmenns holdninger, det er ikke nordmenn som kaster stein, knivstikker eller raner sine medmennesker.


De fremmedkulturelle har med seg en fremmed kultur. Den har både nå og tidligere vist seg helt inkompatibel med demokratiske og kristelige verdier. Da må man enten endre på de fremmedkulturelles verdier og holdninger, eller tilpasse seg de fremmedkulturelles verdier og holdninger.

Det ser i sjokkerende grad ut til at sistnevnte alternativ er det klart foretrukne fra øvrighetas side. Det alternativet er derimot ikke holdbart for å ivareta den norske kulturen som har gjort Norge til et av verdens beste land. Det ville være en dårskap uten sidestykke og heller tilpasse seg til en kultur som etter 1400 år ennå ikke har klart å etablere fungerende demokratier i sine egne land. I enda mindre grad har islamske land vist noen særlig respekt ovenfor menneskerettighetene, og det ville vært galskap og hive seg på en galei hvor både demokrati og menneskerettigheter går fløyten.


Jeg har ingen tro på at multikulti-eksperimentet skal lykkes. Når det i tillegg skal foregå nærmest etter svensk modell, er det dømt til å feile. Det eneste holdbare alternativet er da å sende flest mulig hjem for å bygge sine egne land, på sine egne premisser. Det er først når disse fremmedkulturelle sjelene lykkes med å bygge sine egne land at de også kan lykkes med å bidra til byggingen av andres land.Kjernekraft – den nye oljen


Ivar Giæver, nobelprisvinner i fysikk i 1973 har i september 2019 et innlegg i Aftenposten hvor han mellom anna skriver følgende (redigert): Nå skal du ha flyskam, være vegetarianer, ikke ha hund eller katt som er kjøttetende, høre på streikende skolebarn som klager på politikerne fordi barna blir redde av det avisene skriver om klimakrisen, subsidiere solceller, vindmøller og dyre elektriske biler, bruke biodiesel, elektrifisere oljeplattformer langt til havs og høre tomme løfter fra MDG om at Norge skal bli CO2-nøytralt om 20–30 år etc. Equinor har elektrifisert flere plattformer og startet vindfarmer, ikke fordi det lønner seg, men fordi vi later som at Norge ikke lever av oljen. Men det gjør vi! Og den andre oljen er simpelthen atomkraft. Hvorfor ikke starte med atomkraft nå og ikke om 30 år? Kjernekraft er den sikreste produksjonsmåten av elektrisitet, med færrest dødsfall pr. kilowatt-time produsert, til tross for ulykkene i Tsjernobyl og Japan. Det er ca. 50 kjernekraftverk under bygging i verden i dag, men hvorfor ingen i Norge?

Dette er kloke ord fra en nobelprisvinner i fysikk som helt klart gir beskjed om at man får kutte ut kostbar og naturødeleggende vind og sol som energiprodusenter - samtidig kan man med moderne og trygg kjernekraft legge det feministiske klimahysteriet dødt.Fremskrittspartiet lurer deg


Fremskrittspartiet har i årevis fortalt folk flest at de vil ha en streng men rettferdig innvandringspolitikk. Likevel har dette medført at 23 % av befolkningen er innvandrere eller etterkommere av innvandrere. I landets hovedstad utgjør innvandrerbefolkningen – hovedsakelig muslimer - 33 % til tross for FrPs deltagelse i regjeringen. Er dette strengt og rettferdig ovenfor den norske befolkningen – eller er det strengt og rettferdig ovenfor innvandrerbefolkningen? Disse høye tallene viser at alt FrP-snakket om integrering ikke fungerer, da gjenstår bare repatriering, jfr. Repatriering.no. Hvis ikke – hvor skal det ende?

Jon Helgheim, innvandringspolitisk talsmann i Frp skriver i september 2019 at muslimen og visepresident på Stortinget, Abid Raja, mener at FrP driver med brun propaganda - med hat mot andre mennesker. Han skriver også at det ikke er muslimer som er problemet. Muslimer flest forsøker ikke å snikislamisere samfunnet, de ønsker bare å leve sine liv i fred. Det er de som står på sidelinjen og heier frem de konservative kreftene, som er problemet, hovedsakelig norske, sekulære ikke-muslimer og kvinnesaksforkjempere på venstresiden.

Dette viser at Herr Helgheim og heller ikke FrP har forstått alvoret når det gjelder Islam og muslimenes inntog i landet. All historisk erfaring viser at muslimene krever å få overta samfunnene de lever i og at det som oftest ender med Sharialov. Ikke la deg lure av FrP og Abid Raja.Politikerklassen sviker Norge


I mai 2019 rulles det ut en stor kampanje mot netthat, kalt «Rusken på nett». Bak aksjonen står nok en nyopprettet organisasjon ved navn NOhate.no. NOhate er støttet av store aktører som Schibsted, Telia og Elkjøp, Kavlifondet og Sparebankstiftelsen. Erna Solberg var med på Youngstorget for å sparke i gang den offisielle åpningen av aksjonen. Formålet med «Rusken på nett» er etter organisasjonens egen definisjon «å rydde opp i søppelet i kommentarfeltene på internett».  


Sluttproduktet av denne "kampanjen" er nok mer sensur og straff, da visse stemmer i den politiske debatten skal knebles for enhver pris. Det gode hatet får nok være i fred for aksjonistene da venstresiden har drevet med sine trakasseringer i årtier uten at dette har vært gjenstand for noen form for oppmerksomhet fra makthaverne. Sosialisten Erna Solberg har ikke akkurat utmerket seg ved å ta avstand fra hatet mot FRP, men når nå dette såkalte hatet begynner å treffe mer "main stream" politikere pga deres forræderi, da er det likesom på tide å starte denne latterlige rusken på nettet aksjonen.


Aksjonen har vel ikke så langt definert fra hvilken retning dette hatet kommer, men det tar vel ikke så langt tid før fokuset rettes mot de såkalte "høyreekstreme". Hat er en naturlig menneskelig følelse og når så og si hele politikerklassen i sak etter sak sviker Norge, da er det ikke rart at de som er ansvarlig for sviket, får føle befolkningens reaksjoner. Hele kampanjen er totalt latterlig og selvsagt et forsøk fra politikerklassen og andre på å ta oppmerksomheten bort fra de problemene de selv har skapt for landet.Politi, politikk og feminisme


Fire menn ble i august 2019 siktet for gruppevoldtekt, men politiet vil ikke oppgi nasjonalitet.

De fire mennene er i alderen 18 til 20 år og ble framstilt for varetekt i Sør-Trøndelag tingrett etter at de var blitt siktet for gruppevoldtekt i Levanger. Politiet nekter å opplyse om nasjonaliteten til de fire voldtekts-siktede mennene. Fornærmede i saken er en kvinne i 20-årene som ifølge politiet ikke har tilknytning til de siktede i saken.


Ifølge media er mennene fra Afghanistan. Et intervju med Kjersti Brandtsegg Moe om nasjonaliteten på de siktede forløp som følgende: Spørsmål: Navnene på de siktede tyder på at alle fire er fra Afghanistan, kan du bekrefte det?

Svar: – Vi trenger ikke å gå ut med de siktedes nasjonalitet. Spørsmålet er også om det er interessant informasjon. Jeg kan si så mye at de ikke er norske statsborgere, men utover det kommenterer jeg ikke nasjonalitet.

Hva er årsaken til at politiet må holde det hemmelig hvilket land de er ifra, de som står bak voldtekter i Norge? Selvfølgelig er det interessant for folk flest.

Hvem har gitt politiet ordre om å holde det hemmelig? Det eneste politiet oppnår med dette, er at nordmenn mister tiltroen til politiet. Og dette går begge veier. Slikt kan medføre at folk ikke hjelpe politiet også når politiet ber om hjelp.


Men den genuine årsaken er vel at politiet gjør det politikerne ønsker de skal gjøre: Ikke klandre innvandrere for noe. Dette er den sittende regjerings politikk. En annen årsak er at feminismen har overtatt i politiet. Leder på politihøyskolen er kvinne, det samme gjelder Politidirektoratet og Oslo Politiforening osv.Det islamske tyranniet

 

Jeg reagerer på at SV-representanten Marian Abdi Hussein står på Stortingets talerstol iført hijab.

Norge er kommet langt på vei til å bli ett land der ekstreme krefter innen islam, radikale muslimer, blir akseptert som en normal tilstand. Det er her to problem som lille naive Norge og dets politikere og deres logrende bikkjer i mediehusene ikke har forstått: 


Hijab i seg selv forkynner at kvinnen som ikler seg plagget er en forsvarer av kvinneundertrykking. Fordi radikal islam har tre plagg som fronter at kvinner ikke er like mye verd som en mann i samfunnet, hijab, niqab og burka. Når et sosialistisk parti på venstresiden som SV kan tillate dette betyr det flere ting, men den viktigste er at dette parti og dets sympatisører slutter fra denne dag og fronte 8. mars, som er "kvinnedagen". Partiet har med dette utspillt sin rolle i forsvaret av de undertrykte i verden, herav kvinner! 


Norge som et av de mest demokratiske land og som hittil har forsvart full ytringsfrihet for alle, er på kollisjonskurs med sine demokratiske prinsipper hvis de ikke forstår at dette er alvor! Vi kan og skal forsvare de som undertrykkes i muslimske land, såvel som i ikke muslimske land, men det denne somaliske kvinnen viser er totalt det motsatte, hun står på talerstolen i nasjonalforsamlingen i ett av verdens beste og tryggeste demokratiske samfunn og forteller oss at hun syns det er helt greit at muslimske kvinner undertrykkes! 


Og hva skjedde da en tv programleder brukte ett smykke som var ett kors? Da ble det rabalder fra venstresiden, en fundamental forskjell på et smykke og en programleder i TV, og en politiker i landets nasjonalforsamling, dette bare sier at Norge er på full fart inn i det islamske tyranniet. Og at mange har falt i koma allerede.Kirken som skapte Europa


Media hadde for kort tid siden en reportasje som fortalte hvordan vikinger i førkristen tid kastet gamle og «ubrukelige» mennesker utenfor høye stup for å drepe dem. Det er vanskelig for oss å forstå hvor brutalt dette samfunnet var, men en studie av IS kan gi en pekepinn.


For muslimer handler martyriet om å drepe sine motstandere og dø i kamp for islam. Islam preges av den samme amoralske virkelighetsoppfatningen som kjennetegnet både antikkens Roma og vikingtiden. Ingen av dem skulle stå til ansvar overfor en Gud som elsket, men som også satte krav til oss.


Dette kommer klart til uttrykk i for eksempel Kongespeilet. Her møter vi en kristen middelalder mer reflektert enn dagens politikere noensinne vil komme i nærheten av. For muslimer er Allah derimot en dommer de ikke kjenner eller kan forutsi avgjørelsene til. Allah kan ikke binde seg til løfter lik Treenighetens Gud, en Gud som sa at hver den som tror på ham ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.

Samtidig som Europa ble kristnet, måtte det raskt kjempe mot trusselen fra islam, men det kristne Europa visste hva som stod på spill. De visste at tapte de troen, tapte de alt. Uten kirken var de ingenting.


Dagens politikere synes å tro at det er ved å tape troen at vi kan vinne alt, hele verden. De tror de blir sterke i egen kraft. Ingen av dem synes å forstå at det er troen, kirken, som skapte Europa slik vi kjenner det. Uten troen vil Europa miste sin sjel, sin identitet. Flere bør frykte hva en slik framtid vil innebære.Motsetningen mellom islam og kristendom


Kjærligheten mellom Faderen og Sønnen gjør at Treenigheten får en helt annen karakter enn islams Allah. Ettersom Allah ikke er relasjonell, er han heller ikke kjærlighet, og ettersom han ikke er kjærlighet er han heller ikke hellig. Han blir derimot, i motsetning til Treenigheten, absolutt allmektig og eneveldig. Det er kun kjærligheten som gir rom for fri vilje hos skapningen, og det er derfor Allah ikke kan tillate noe selvstendig ved siden av seg. Kristendommens Gud skapte derimot for å oppnå en frivillig kjærlighetsrelasjon med mennesket.


Denne motsetningen mellom islam og kristendom er så fundamental at det er vanskelig å forstå at noen kan omtale islam som en religiøs slektning av kristen tro. Islam fremstår snarere som den diametrale motsetning av kristendommen. Mens Allah i sin allmakt blir amoralsk, er Treenigheten bundet av sannheten om sin hellige natur, og dermed moralsk. Det er derfor naturlig at Allhahs profet og Treenighetens Jesus Kristus opptrer så ulikt som de gjør.


Med pinsen ble den kristne kirken levende. Med Den hellige ånd fikk alle kristne del i fellesskapet med Gud og stadfester med det at troen ikke handler om underkastelse, men en voksende nærhet til skaperen, en skaper som ofret seg selv for at det skulle kunne bli en realitet.

Denne viljen til å ofre seg selv for andre har i all tid etterpå preget den kristne kirke. Det kristne martyriet var i urkirken det høyeste ideal for mange. Å få gi sitt eget liv for Gud, slik han ofret seg selv for oss, ble bekreftelsen på en kjærlighet man ikke kunne beskrive. Europa ble snart fylt av kristne misjonærer som på kort tid forandret et helt kontinent.


Antikkens brutalitet ble erstattet av kjærlighetens evangelium.Motstandere av ytringsfrihet


TradeTracker.com stenger Resett ute og nekter avisen å være kunde etter å ha mottatt klager. I slutten av april ble Resett kastet ut av Google med begrunnelsen at nettavisen hadde brutt deres retningslinjer.


Alf Hansen: Alle firma som bruker Tradetracker, vær obs på at Resett nå bruker denne. Blokker og steng dem ute.


Egil Skallagrimsson: Resett registrerte seg som annonsør av vår reklame hos Tradetracker 31. Mai uten å bli stanset av deres kvalitetssikring på affiliates. De ekskluderes av oss umiddelbart. Takk for varsel! Fordi vi ikke vil ha våre reklamer på resett? «Til lags åt alle kan ingen gjera»


Lars Fitje: TradeTracker har rett til å godkjenne eller avvise publisister som skal får være med i vårt nettverk. Vi er nå kommet frem til at Resett ikke lenger er ønsket som samarbeidspartner. Dette er gjort ut fra en helhetsvurdering, hvor hensynet til klager fra annonsørene veier tyngst, heter det i den oppsiktsvekkende eposten signert Lars Fitje som er daglig leder i TrackeTracker.


Geir Arne Gundersen: Også strømselskapet NorgesEnergi har fjernet annonsene sine fra Resett. Markeds- og kommunikasjonssjef Geir Arne Gundersen bekrefter at de ble kontaktet og gjort oppmerksom på annonsene sine via sosiale medier. Annonsene ble fjernet denne uken, sier han til NRK.


Petter Stordalen: Nordic Choice bekrefter at de har tatt kontakt med Google for å stoppe all annonsering på Resett. Utover det har ikke hotellkjeden til Petter Stordalen noen kommentar.

Are Bjøntegaard: Interiør- og møbelkjeden Jysk bekrefter at de ikke lenger vil annonsere på nettstedet. – Vi ønsker å være politisk uavhengige, men får vi reaksjoner på de sidene vi annonserer på, velger vi å ha lavterskel på å eventuelt fjerne annonser fra nettsider som skaper reaksjoner. Vi har ikke tatt stilling til det innholdet som ligger på siden, sier salgs- og markedssjef Are Bjøntegaard i Jysk


Karl Eldar Evang: En av dem som har kontaktet annonsører på Twitter, er psykologspesialist Karl Eldar Evang. – Jeg har gjort dem oppmerksom på at deres annonser dukker opp på Resett.no og skrevet at siden er en ytre høyre-side, kjent for personrettede kampanjer og rasisme i kommentarfeltene. Jeg har spurt dem om dette er noe de kanskje ønsker å ordne opp i, sier Evang


Sveinung Rotevatn: Den 17. april fikk Evang støtte på Twitter av statssekretær Sveinung Rotevatn (V). Stortingspolitikeren henvendte seg til to annonsører som hadde reklamer på nettsiden.


Gjør ditt ytterste for at disse ikke vinner frem med sitt syn på ytringsfrihet – eller landssvik som det også kalles.SV bedriver politisk selvskading


Vi har frem til i dag bygget et samfunn basert på kunnskap og i dette kunnskapsbaserte Norge har kvinnen med harde kamper fått likeverdige rettigheter. Når SV setter en hijabkledd kvinne i front på Stortinget forstår jeg at kunnskapsformidling ikke medfører evnen til å reflektere for dette partiet, da de åpenbart ikke bryr seg om hva dette kvinneundertrykkende plagget representerer.


Identitetspolitikk trumfer frihet for kvinnen, slik jeg ser det i dette tilfellet. SV har redusert seg selv til et politisk parti hvor makt og det å tilknytte seg nye velgere, betyr mer enn frihet og likeverd mellom kjønnene. Da står de også for verdier jeg tar fullstendig avstand fra. Når kvinner i Iran fengsles i det de lar hijaben falle, understøtter SV det makabre spillet hvor kvinnen er en eiendom og kun ærbar om hun gjemmes bort i et tøyplagg.


Min konklusjon er at SV bedriver politisk selvskading av kvinnen, passiviteten er politisk naiv og berøringsangsten er proporsjonal med politisk fremgang. Jeg kjenner kun forakt for slu og kunnskapsløs politikk hvor makten rår, og prinsippene faller.George Orwell fikk rett!


I mai 2019 rulles det ut en stor kampanje mot netthat, kalt «Rusken på nett». Bak aksjonen står nok en nyopprettet organisasjon ved navn NOhate.no. NOhate er støttet av store aktører som Schibsted, Telia og Elkjøp, Kavlifondet og Sparebankstiftelsen. Erna Solberg var med på Youngstorget for å sparke i gang den offisielle åpningen av aksjonen. Formålet med «Rusken på nett» er etter organisasjonens egen definisjon «å rydde opp i søppelet i kommentarfeltene på internett».  


Da håper jeg at "Rusken på Nett" starter med å undersøke hat-pratet fra politikere og myndighetspersoner som mobber en del av befolkningen, som har andre meninger enn dem selv! Håper at Støre blir tiltalt for hat-prat mot Sylvi Listhaug, som han mobbet ut av regjeringen, og Sanners hat-prat mot Resett-følgere! Dette lover bra! 


Men, det er vel igjen vanlige mennesker, som forteller sannheten, som skal tas igjen! Det er ingen likhet for loven! Å bytte ut store deler av våre politikere er overmodent! Alt dreier seg om at det ikke må prates dritt om innvandrere, uansett hva de gjør! De har blitt hellige "kuer" i Norge! De kan si og gjøre hva de vil uten å bli kritisert! 


George Orwell fikk rett! Vi er der nå!
Allah og den kristne Gud


Jeg tror at det er god grunn til å tro at altfor mange mennesker i dag tror at kristendommen enten er altfor lett eller altfor "tung", i de fleste betydninger av ordet.

Kristendommen har ikke bare en "følelsesmessig" eller emosjonell side, den tilbyr i tillegg nødvendig "mat" for tanken og den kognitive siden av mennesket og menneskelivet. De fleste er for "slappe" i så henseende. Når de fleste så ikke forstår at Allah ikke er identisk med den kristne Gud, blir det kaos i både hjerte og tankeliv. Mange makter ikke å forstå eller se at Allah er et særnavn eller personnavn, og ikke et generisk begrep, slik f.eks. NRK gjør.


NRK gjør dermed både seg selv og folk en stor bjørnetjeneste. Under ligger et sterkt ønske om å viske ut forskjeller i den hensikt å skape et nytt "vi". Dette er i seg selv en håpløs oppgave, og noe de fleste muslimer forstår, både intellektuelt og på ryggmargsrefleks, bare ikke store deler av kirkens geistlige. Disse deler drømmen om å skape det fullstendige kaos eller verdimessige anarki, både tankemessig og emosjonelt. I det de antakelig tror at kjærligheten ikke kan ha vekstvilkår under andre omstendigheter.


Dagens kirke synes virkelig å ville skape kaos slik at den kan kompensere for egen feighet, tafatthet og stadig synkende "verdi" på et "marked" hvor hysterikere av ulike slag som kjemper om oppmerksomhet for oppmerksomhetens skyld. I rampelys og fokus føler disse seg stadig viktigere og mer verdifulle enn andre som bruker hodet i tillegg til eller ved siden av det rent emosjonelle.2005

Company Statistics

300

Happy members

30

Locations

100

Services